Home Editorial / Opinion Dallimet e thella sociale në Kosovë…

Dallimet e thella sociale në Kosovë…

156
0
SHARE

Si u pasuruan politikanët e Kosovës? Ose: qytetarët e varfër dhe politikanët kapitalista…!

Si do e komentoni ketë status, ku stratifikimi social dhe pabarazia falë pushtetarëve (lexo; politikanëve “kapitalistave” që, përmes fuqisë politike, janë pasuruar brenda natës!), në Kosovë po bëhet ala”afrikane”? 

/Fadil Maloku dhe Shoqata e Sociologëve të Kosovës/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here