Home Editorial / Opinion Politikanët janë bërë sikur nxënësi i pasjellshëm!

Politikanët janë bërë sikur nxënësi i pasjellshëm!

156
0
SHARE

Nxënësit i thyhet nota e sjelljes për shkelje të rregullorës së shkollës, e politikanët tanë të rangut të lartë shtetëror izolohen dhe nuk u jepen vizat deri sa të ndryshojnë qëndrimet dhe të pranojnë publikisht gabimet!

Nxënësit kur i ulet nota e sjelljes, për shkak të sjelljeve që bien në kundërshtim me rregulloren e shollës mbi rendin shtëpiak, i duhet një kohë që të dëshmohet se ka ndryshuar sjelljet dhe është përmirësuar në aspektin pozitiv.
Kështu ndodh edhe me politikanët tanë, të cilët, pasi të kenë ndier peshën e izolimit dhe të bojkotit ndërkombëtar, fillojnë t’i ndryshojnë qëndrimet dhe të pendohen për sjelljet e tyre, duke pranuar publikisht gabimet!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here