Home Editorial / Opinion RADHA E (RI)URREJTJES!

RADHA E (RI)URREJTJES!

180
0
SHARE

URREJTJA NDAJ VETËVETËS – VES APO MALLKIM…!

Fadil MALOKU

1. Nëse para dhe gjatë luftës urrenim dhe kundërshtonim me çdo mjet regjimin serb, tani, meqë s’i kemi në fokus më ata, (shkaku se jetomë ndaras…), athua kë duhet ta urrejmë dhe kundërshtojmë me gjithë atë afshin e mëparshëm?

2. Duket, që i jemi kthyer vetës sonë…, edhe atë deri sa të ngopemi mirë!

3. Por, ende s’e kam të qartë se kush e ka radhën tash pas vetës sonë…?

E din ndonjëri nga Ju?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here