Home Extra Vjeshta…, stina që pikturon me të gjitha ngjyrat! Foto…

Vjeshta…, stina që pikturon me të gjitha ngjyrat! Foto…

165
0
SHARE

Vjeshta…

Pamjet e vjeshtës ofrojnë të gjithë koloritin e jetës, kur gjithçka merr ngjyrat nga më të llojllojshmet që ka natyra… Pamje aq mahnitëse e të shumta që askush veç natyrës nuk mund t’i krijojë e harmonizojë në nivelin e përsosshmërisë estetike.
Siç duket, me tërë begatinë, shumësinë e llojllojshmërinë që jep kjo stinë, e bën atë të marr epitetin e pjekurisë së plotë dhe nivelin e përkryer të bukurisë!
Këto janë vetëm disa nga pamjet në fshatrat malore të Kamenicës (Bretulloc, Feriçevë, Shahiq, Gmicë, Tugjec, Sfircë, Zajçec… /N.B./

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here