Home Editorial / Opinion Zëvendëskryeministrat “falltorë!”

Zëvendëskryeministrat “falltorë!”

155
0
SHARE
????????????????????????????????????

Kur të lodheni nga falli, krisjani gjumit!

Në Kuvend dhe në deklarata tjera publike, zv.kryeministrat kanë filluar të merren me parashikimin e vizave!
Në fakt deklaratat e tyre janë tipike fjalë falltorësh!
Njëri thotë: Në fund të këtij viti ose në fillim të vitit tjetër qytetarët do të lëvizin pa viza!
Tjetri: Sigurisht vizat do të hiqen por nuk e dimë kur!
I radhës: Sonte nuk dalim nga Parlamenti pa e votue demarkacionin, sepse qytetarëve u duhen vizat!
I dyti: Deri në qershor vizat hiqen!
I treti: Nesër, pasnesër, në ditët në vijim do t’i kemi numrat për demarkacion!
I katërti: Mendoj që vizat do të hiqen në muajt që vijnë! Etj, etj…

Pse mos të merren me fall këta qeveritarë, pasi rrogat, meditjet e privilegjet i kanë për lakmi!
More, hiç mos u ndalni se boll zanatin e mirë e keni gjetur! Grahni punës e mos e ndalni fallin se aty e keni bukën!
Krejt republikën e keni kthyer në falltore! Pirolla ju qoftë! /N.B./

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here