Home Kronikë / Shoqëri Rrugët uzurpohen nga parkimet e egra…!

Rrugët uzurpohen nga parkimet e egra…!

159
0
SHARE

Rrugët në lagjet e qytetit duken kaotike nga uzurpimet e trotuareve…

Secili para derës së rrethojës, para oborrit, madje në rrugën e lagjës, parkon pa asnjë përgjegjësi…
Siç duket Policia ka punë të tjera dhe nuk ka kohë të të merret me këtë dukuri tejet shëmtuese dhe tërësisht primitive.
Logjika se rruga para derës sime është e imja dhe aty mund të parkosh, mund t’i zbarkosh drutë, mund të presësh asfaltin dhe të mos e riparosh dëmin, është të marrësh ligjin në duar dhe të mohosh shtetin e të mos respektosh normat shoqërore, mirësjelljen dhe ligjin!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here