Home Kulturë/Arsim Diellza Kolgeci, e natyrshme me stilin e saj, në thjeshtësinë e saj,...

Diellza Kolgeci, e natyrshme me stilin e saj, në thjeshtësinë e saj, në bukurinë rrezatuese!

38
0
SHARE

Ishte zgjedhur vajza më e bukur në Kosovë në vitin 1996, kur ishte një vajzë e re dhe plot jetë. Ajo e tillë ka mbetur edhe tani, dhe që atëherë asnjëherë nuk është larguar nga jeta publike dhe të qenit pjesë e shoubizit shqiptar.
Krejt e natyrshme me stilin e saj, më bukurinë rrezatuese!
Kolgeci dallohet për kulturë dhe prezantim e komunikim shumë të artikuluar dhe edukues në jetën publike. Ajo gjithmonë ka reflektuar shpirt artisteje e humanisteje dhe vazhdon të mbetet e vlerësuar lartë nga artdashësit dhe qytetaria…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here