Home Kulturë/Arsim Konkursi për regjistrimin e studentëve të rinj të hënën, me 9 korrik

Konkursi për regjistrimin e studentëve të rinj të hënën, me 9 korrik

184
0
SHARE

Konkursi për regjistrimin e studentëve të rinj në të gjitha universitetet publike të Kosovës do të publikohet të hënën, më 9 korrik.

Për këtë është vendosur në Konferencën e Rektorëve e Universiteteve Publike të Kosovës, në mbledhjen e mbajtur në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren.
Në konkurs studentët do të gjejnë të gjitha Fakultetet dhe degët që dëshirojnë të aplikojnë për studime si dhe kriteret e konkurrimit dhe afatet e provimit pranues dhe shpalljes së rezultateve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here