Home Extra Lumi më i bukur në botë buron në 5 ngjyra: Shikoni si...

Lumi më i bukur në botë buron në 5 ngjyra: Shikoni si duket kjo mrekulli natyrore!

73
0
SHARE

Lumi “Krystal Kanjo” është unikat në botë dhe gjendet në Kolumbi. Është i veçantë, sepse buron me një larmi ngjyrash: të verdhë, jeshil, kaltër, të zezë dhe kryesisht të kuqe, dhe të gjithë këtë pamje mahintëse e prodhon një bimë që jeton aty (Macarenia clavigera).
Është interesante që në shumicën e vitit ky lumë nuk dallon nga ndonjë lumë tjetër në botë.
Megjithatë, në një kohë të shkurtër çdo vit, kur përzihen sezonet e shiut dhe të verës, lumi duket sikur ringjallet dhe shpërthen në pesë ngjyra!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here