Home Extra Radiokasetofoni i vjetër 42 vjet – punon si të ishte prodhuar dje!

Radiokasetofoni i vjetër 42 vjet – punon si të ishte prodhuar dje!

205
0
SHARE

Gjithçka ka ndryshuar…, por kjo radio jo, sepse mban vulën dhe firmën e kohëve të arta…

Kohët kanë ecur, kanë ndryshuar, por ky radiokasetofon ka mbetur funksional dhe me vlerë në origjinalitetin e vet.
Radiokasetofon i vjetër, i markës Philips, cili përdoret plot 42 vjet, që nga viti 1976! Punon me bateri dhe me rrymë elektrike.
Kur e dëgjon krijon bindjen se dikush është futur bredna dhe ng aty na flet, jep lajme, këndon…
Në dukje i thjeshtë, por vërtet i mrekullueshën kur e sheh dhe e dëgjon! E sikur sot të kishim çka të dëgjonim kjo radio do të kënaqte…
Megjithatë, është privilegj ta kesh në shtëpi!

/Foto: Agnesa A. Krasniqi/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here