Home Extra Udhëtimi nëpër kohë!

Udhëtimi nëpër kohë!

175
0
SHARE

Dikur në Gjilan…krosi me motoçikleta /1961/

Jeta nuk fillon kurrë nga një pikë, ajo ka udhëtimin, kronologjinë,  rrëfimin, gjurmët…
Jeta dikur, kalldrëmi në rrugën qendrore të Gjilanit, nga Xhamia e Madhe drejt Stacionit të Autobusëve.
Siç shkruan dr. Shevqeti, duke ilustruar edhe me foto, në vitin e largët 1961 kjo pamje tregon garen interesante për kohën – krosin me motora /motoçikleta/.
Çdo kohë i ka ngjarjet, njerëzit dhe jetën! E kishte dje, do ta ketë nesër, gjithmonë…
/N.B./

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here