Home Sociale/Humanitet Gjilan: Për familjet në nevojë – 150 pako ushqimore!

Gjilan: Për familjet në nevojë – 150 pako ushqimore!

134
0
SHARE

Komuna e Gjilanit së bashku me oranizatën Islamic Relief Kosova, sot, kanë shpërndarë mbi 150 pako ushqimore për familjet në nevojë.

Drejtori i Drejtorisë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, Selami Xhemaili, ka falënderuar përfaqësuesit e organizatës për mbështetjen e vazhdueshme të qytetarëve të Gjilanit, që ka ndikuar në zbutjen e gjendjes së rëndë sociale.
Kurse Albulena Gashi, menaxhere e projekteve në Islamic Relief Kosova, me projektin: “T’i ndihmojmë qytetarët e Republikës së Kosovës”, ka thënë se janë duke e implementuar këtë formë të mbështetjes në nivel vendi, me qëllimin që në muajn e ramazanit të jenë pranë familjeve me gjendje të rëndë ekonomike dhe sociale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here