Home Sport “Ndeshen” ushtritë! Futboll: Serbia – SHBA 6 : 1

“Ndeshen” ushtritë! Futboll: Serbia – SHBA 6 : 1

179
0
SHARE

Futbolli në kampin Bondsteel (Feriza)

Ekipi i futbollit i Ushtrisë Serbe është fituesi i mini turnirit të organizuar në bazën amerikane Bondsteel (Ferizaj). Ekipi i Ushtrisë Serbe mundi ekipin e ushtarëve amerikanë me rezultat 6: 1, ndërsa në ndeshjen e dytë ekipin e ushtrisë polake me 6: 0.
Ekipi i Ushtrisë Serbe është fituesi i turneut në Bondsteel. Në turnir ka marr pjesë edhe ekipi i ushtrisë turke, i cili humbi ndeshjen nga ushtarët e Polonisë.
Ky ishte turniri i parë në kampin “Bondsteel”, ku mori pjesë edhe skuadra e futbollit e ushtrisë së Serbisë.
Kupa dhe bluzat për ushtarët serbë, në fund të turnirit, u dorëzuan nga komandanti amerikan i kampit Bondsteel, Nik Ducic, i cili është amerikan me origjinë serbe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here