Home Travel Klubi Alpin “GJILANI” – Jeto me natyrën…!

Klubi Alpin “GJILANI” – Jeto me natyrën…!

120
0
SHARE

Të jetosh me bukuritë e natyrës!

Të jetosh me natyrën, të eksplorosh bukuritë mahnitëse të Kosovës, të ecësh nëpër pyje, pllaja, shkëmbe, lumenj e përrenj, gryka, të shijosh aromën e luleve, freskinë e gjetheve, , të ujërave të ftohta të krojeve e gurrave të bjeshkës; ta çlodhësh trurin e të akumulosh energjinë pozitive, të mos merresh me njerëz negativ e përralisjet e tyre, por me punë të frytshme e të shëndetshme…, kjo vazhdon të jetë motoja e Klubit Alpin “GJILANI”.

Ecja në jetë bëhët vetëm në kohë dhe me kohën…
Njëri nga anëtarët dinamik të Klubit Alpin “GJILANI”, Ismet Hashani, ka bërë një info bashkangjitur me fotografi të mrekullueshe, në të cilat shpërfaqen pamje mahnitëse dhe fytyra alpinësh të natyralizuar plot energji pozitive!
Hashani ka shkruar: Me 13 maj 2018, organizuar nga Klubi Alpin “Gjilani”, eksplorim në rrethinat e Pejēs me bukuri përrallore; burimi Drinit të Bardhë, Shpella e Radacit, Mulliri i Pejës. /N. Buzuku/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here